We hebben vacatures. Klik hier om ze te bekijken. 

 

  • Thermisch Verzinken
  • Thermisch Verzinken
  • Thermisch Verzinken
  • Thermisch Verzinken
  • Thermisch Verzinken
  • Thermisch Verzinken
Verzinkerij Nieuws

 

Het laatste nieuws over Verzinkerij van Aert BV te nederweert.

 

Afscheidreceptie GAM & GC

Afgelopen vrijdag werd in kleine kring een afscheidsreceptie gehouden voor de twee voormalig directeuren van Verzinkerij van Aert BV. in Nederweert; Guido van Aert en  Fred van Hest.

Na meer dan 40 jaar de boegbeelden te zijn geweest van onze organisatie is het tijd voor een welverdiend pensioen.

De receptie vond plaats in de bedrijfshal waar onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen werden opgehaald. De voormalige directieleden kregen, als dank voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren, ieder een portretschilderij overhandigd namens het personeel.

Guido van Aert en Fred van Hest hadden verder nog een verrassing; zij hebben een Stichting opgericht die zich in eerste instantie inzet voor het welzijn van de kinderen van onze medewerkers.

Het begon allemaal in 1969, toen startte de heer A.F. van Aert aan de Nieuwstraat 7 in Nederweert een zinksmelterij, welke begin 1970 werd omgebouwd tot een thermische Verzinkerij: "Verzinkerij van Aert BV". De destijds kleine Verzinkerij werd in 1976 overgedragen aan Guido van Aert en Fred van Hest en is onder hun leiding uitgegroeid tot een stabiel familiebedrijf waar zo’n 120 medewerkers dagelijks met plezier naar toe gaan. Veel van deze medewerkers hebben het bedrijf met eigen ogen zien groeien.

Dat Verzinkerij van Aert BV. een echt familiebedrijf is blijkt ook in de bedrijfsopvolging. De familietraditie wordt in ere gehouden, door het aanstellen van Rogier van Aert en Marjon Klop-van Hest als huidige directeuren. Zij zetten zich in om Verzinkerij van Aert BV. ook de komende jaren een belangrijke speler te laten zijn op het gebied van thermisch verzinken.

 

 afscheidsreceptie

Verzinkerij van Aert Poedercoaten 
Nieuwe Volvo's

Verzinkerij Van Aert is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in thermisch verzinken van staal. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert en heeft onlangs vier Volvo’s FH 460 pk trekkers met Euro 6-motor aangeschaft ter vervanging van vier Volvo’s uit het jaar 1996. De aflevering is gedaan door Nebim. Tets Saes, commercieel directeur van Verzinkerij Van Aert: Wij zijn een echt familiebedrijf en één van de weinigen in deze branche in Nederland, die een eigen transportdienst heeft. 
Verzinkerij van Aert Poedercoaten 
Wokkel te Rotterdam

In opdracht van Meta Plus te Alphen aan de Rijn heeft Verzinkerij van Aert het prestige project genaamd TWIST en SHOUT thermisch verzinkwerk. Het project is een combinatie tussen kunst en sport, dat skatebaar maar ook als kunstwerk interessant moest zijn, staat op het Willemsplein aan de voet van de Erasmusbrug te Rotterdam.
Verzinkerij van Aert Marco Polo 
Marco Polo Project

In samenwerking met een van onze partners hebben wij dit project in Beneden Leeuwen naar grote tevredenheid afgerond.
Verzinkerij van Aert Poedercoaten 
Rijkswaterstaat Afvalbak

Rijkswaterstaat heeft een nieuw type afvalbak ontwikkeld. Verzinkerij van AERT te Nederweert verzorgt het thermisch verzinkwerk en het poedercoaten van deze nieuwe afvalbakken. Ze zullen door RWS in heel Nederland langs de autobanen/ parkeerplaatsen en de overgangen langs de Nederlandse stranden worden geplaatst.