We hebben vacatures. Klik hier om ze te bekijken.

 • Thermisch Verzinken
 • Thermisch Verzinken
 • Thermisch Verzinken
 • Thermisch Verzinken
 • Thermisch Verzinken
 • Thermisch Verzinken

VACATURE productie teamleider

Functieomschrijving

Begeleid jij graag medewerkers in een productie-omgeving? Kun je goed mensen coachen en motiveren om het beste uit het team te halen? Heb je inzicht in processen om de doorstroming van producten optimaal door de productie te begeleiden? Kun je goed regelen en organiseren, zodat de geplande levertijden door het team gehaald worden? Kun je kritisch producten controleren en opbouwend reageren op afwijkingen? Denk je in oplossingen?

Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen!

 

Bedrijfsprofiel

Verzinkerij van Aert B.V. is al 48 jaar gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal. De Verzinkerij is een familiebedrijf waar de eisen en de wensen van de klanten hoog in het vaandel staan. De bedrijfsfilosofie is om met opdrachtgevers een langdurige en betrouwbare relatie op te bouwen en waar mogelijk verder uit te bouwen. Verzinkerij van Aert B.V. heeft zo een vooraanstaande positie verworven en behoort tot de grootste onafhankelijke loonverzinkerijen in Nederland. Aan optimale service, korte leveringstijden en je houden aan gemaakte afspraken, wordt zeer veel belang gehecht. Naast het thermisch verzinken worden ook andere diensten aangeboden zoals assemblage, opslag, logistiek, eigen transport en reno-verzinken.

 

Wij werken met ongeveer 125 medewerkers in onze vestiging in Nederweert.

Voor meer beeldvorming over ons kun je ook terecht op www.vanaert.nl

 

De functie:

In hoofdlijnen bestaan je activiteiten uit:

 

 • Aansturen van, coachen en motiverend leiding geven aan productiemedewerkers en het voeren van personeelsgesprekken;
 • Sturen op planning, kosten en resultaat;
 • Verdelen van het werk in afdeling;
 • Afwijkingen melden en behandelen van afkeur;
 • Zorgdragen van voldoende aanwezigheid van hulpmiddelen en materialen;
 • Meehelpen bij het verbeteren van de productieprocessen en communiceren met medewerkers over hun betrokkenheid daarin.

 

Tijdens een inwerkperiode leer je ons proces, de medewerkers en de diverse bewerkingen kennen. Onder leiding van de Productieleiding word je bijgebracht wat de kritische aspecten van ons proces zijn en wat belangrijk is bij het geven van leiding aan onze productie. 

 

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en/ of denkniveau met een technische opleiding en bent een echte peoplemanager. Daarnaast heb je meerdere jaren werkervaring als leidinggevende van een team en ben je in staat te regelen en organiseren van werkzaamheden. Ervaring met LEAN management is een pré. Je bent te typeren als iemand die graag meer uit mensen wil halen en ze zo goed mogelijk wil laten samenwerken. Je bent een inspirerende, sociaalvaardige, resultaat- en oplossingsgerichte aanpakker. Je kunt zelfstandig projectmatig werken en behoudt het overzicht. Je kunt goed overweg met MS Office en kan je goed uitdrukken in de Nederlandse taal. Je bent flexibel in werktijden en bereid in ploegen te werken.

Zie jij jezelf hier in terug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij bieden

Een uitdagende baan met een grote dosis aan persoonlijke verantwoordelijkheid. Bij aanvang van het dienstverband is je salaris afhankelijk van je werkervaring. Indicatie tussen 2400 en 2800 euro per 4 weken. Wij voorzien in goede arbeidsvoorwaarden, zoals ADV en 16% ploegentoeslag.

 

Interesse?

Heb je interesse stuur dan je CV met motivatie naar mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je vragen hebt over deze vacature, kun je contact opnemen met 0495-461700 en vraag naar Rinske van Kasteren.